Specialista na WEB
od 1999

Elektronická vánoční přání a novoročenky/PF 2024 – snadno a pro všechny

Už máte pro vaše obchodní partnery přání k Vánocům a novému roku? Chtě nechtě – Vánoce, konec tohoto roku a začátek nového se blíží. S tím jsou spojená mimo jiné i vánoční a novoroční blahopřání. My máme řešení v podobě www.e-pf.cz.

Zajistíme pro vás elegantní elektronická vánoční přánífiremní novoročenky 2024. Stačí dodat vaše logo firmy či podpis a potom rozeslat e-mailem. Zvládneme také připravit vánočnínovoroční blahopřání v angličtině, němčině, … Vybrat si můžete obrázkové statické nebo animované či video přání, případně hru. Pomůžeme vám zvolit vhodný motiv, pozadí, hudbu nebo například intenzitu sněžení. Hotové přání následně umístíme na web a vy potom rozešlete grafický e-mail s odkazem na něj.

Výhody elektronických přání k Vánocůmnovému roku:

  • jsou moderní
  • můžete je poslat kdykoli a komukoli
  • jsou ekologická
  • jsou finančně dostupná

Navštivte naši online službu www.e-pf.cz – stačí si vybrat, přidat logo a následně rozesílat.

Elektronickým přáním dáte najevo svým obchodním partnerům i přátelům, že vám na nich záleží a že si jich vážíte. To může pomoci k upevnění těchto vztahů a zároveň zůstáváte v podvědomí všech, kteří se na něj podívali. Když se někdo pochlubí originálním vánočním přáním či novoročenkou svým příbuzným a známým, dokáže oslovit mnohem širší okruh lidí.

Články ze stejné kategorie (Blog): « E-shop trendy Tvorba úspěšného webu »
Možná již nyní máte dostatek informací a mohla by se vám hodit „rychlá tlačítka“:
Pokud jste zvídavější, pokračujte dále ... kompletní menu nebo na Úvodní stranu
Zůstaňte v obraze - přihlašte se k odběru našeho newsletteru
Staňte se odběratelem užitečných informací z našeho oboru. Tipy a triky, jak využít potenciál webů, návody, SEO, bezpečnost ... Pokud si myslíte, že tyto informace oceníte, vyplňte formulář a odešlete.

captcha