Specialista na WEB
od 1999

Porotci hodnotící weby

Díky dlouholetým zkušenostem býváme součástí porot pro hodnocení webů či výběru vhodného dodavatele.

Už přes 20 let se zabýváme tvorbou webových stránek, programovánímvývojem originálních aplikací. Nasbíraných zkušeností máme víc než dost a díky tomu se nám občas stane, že jsme pozváni do poroty různých soutěží, abychom odborně hodnotili zúčastněné weby.

Byli jsme součástí poroty pro Czech Industry Challenge

V roce 2019 a následně 2020 jsme byli vybráni do poroty pro Czech Industry Challenge. Úkolem bylo posuzovat firemní webové stránky z pohledu uchazeče o zaměstnání. Hodnotil se především vizuál, orientace na stránkách, obsah webu a také způsob i uspořádání nabídky v kategorii „Kariéra“. Přihlášené firmy potom dostaly od odborných porotců doporučení, jak web vylepšit z hlediska marketingu i aktuálních trendů tak, aby se stal ideálním komunikačním nástrojem s uchazeči o práci.

Před několika lety jsme byli také vybráni mezi dalších sedm porotců a měli jsme možnost zúčastnit se výběru vhodného webdesignu pro krajský web města Plzně.

V minulosti už se nám ozvali i někteří soudní znalci a nechali si od nás posoudit některé problematické weby.

Spolupracujeme s učiteli ze středníchvysokých škol, pro které navrhujeme zadání maturitních či diplomových prací tak, aby studenti řešili už prakticky využitelné projekty. Vývoj těchto projektů potom v průběhu roku konzultujeme se studenty a též se osobně účastníme závěrečné obhajoby jako oponenti/konzultanti. Jeden z povedených projektů byla práce studentů SPŠE Plzeň na vytvoření hotelové služby pro interní použití jednotlivých hotelů s širokou nabídkou vlastních služeb. Některé nápady na další studentské projekty dáváme též do naší sekce: Podnikatelské nápady zdarma.

Rádi se podělíme o své názory a sdílíme své zkušenosti s ostatními. Můžete se na nás obrátit s jakýmkoli požadavkem. Bez obav nás kontaktujte a stavte se u nás na kávu. Probereme všechno, co vás zajímá.

Články ze stejné kategorie (Společnost): « Vytváříme velké we... Zpracovatelé »