Specialista na WEB
od 1999

Soutěž o analýzu webu - vyhlášení výherců

Protože nám záleží na tom, aby Vaše projekty a weby byli v prostředí internetu úspěšné, rádi se podílíme na jejich vylepšování. Čas od času vyhlásíme nějakou soutěž, abychom vás podpořili na cestě k úspěchu. Na podzim jsme uspořádali na Facebooku soutěž o odbornou analýzu webu.

Jak soutěž o analýzu webu probíhala?

V září 2020 jsme na Facebooku vyhlásili:

SOUTĚŽ o odbornou analýzu webu zdarma

  • Chcete mít úspěšný web, který vydělává?
  • Potřebujete zvýšit návštěvnost webu?
  • Jak webové stránky vylepšit?

Vložte do komentáře odkaz na Váš web.

Vyhrajte analýzu webu v hodnotě 20 000 Kč! Výsledky analýzy odhalí chyby a nedostatky na Vašem webu. Dostanete konkrétní doporučení, jak webové stránky vylepšit, aby přilákaly více návštěvníků.

Vyhlášení výherců webové analýzy od Agionetu zdarma

Přihlásilo se opravdu hodně webů. To nás těší. Chceme vás tímto informovat, kdo analýzu webu vyhrál. Současná omezení kvůli koronaviru většině z vás podnikání hodně komplikují, a tak jsme se rozhodli, že místo jednoho výherce odměníme rovnou tři.

Odbornou analýzu od nás vyhrávají tyto weby:

  • aranys.cz
  • pivovplechu.cz
  • svetcukraru.cz

Výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za velký zájem a účast v naší soutěži.

Chcete mít web, který funguje a vydělává?

Už přes dvacet let pomáháme našim klientům prosadit se v online prostředí. Navrhneme i vám optimální řešení. Vymyslíme marketingovou strategii, která dokáže oslovit právě Vaši cílovou skupinu potenciálních zákazníků. Pomůžeme s propagací na sociálních médiích, tvorbou PPC reklam, psaním textů. Hlavním cílem je přesvědčit návštěvníky, že právě u vás najdou přesně to, co hledali.

Objednejte si odbornou analýzu Vašeho webu, která odhalí příčiny, proč Váš web není tak úspěšný, jak byste chtěli. Kontaktujte nás.

Možná již nyní máte dostatek informací a mohla by se vám hodit „rychlá tlačítka“:
Pokud jste zvídavější, pokračujte dále ... kompletní menu nebo na Úvodní stranu
Zůstaňte v obraze - přihlašte se k odběru našeho newsletteru
Staňte se odběratelem užitečných informací z našeho oboru. Tipy a triky, jak využít potenciál webů, návody, SEO, bezpečnost ... Pokud si myslíte, že tyto informace oceníte, vyplňte formulář a odešlete.

captcha