Specialista na WEB
od 1999

Půjde Zásilkovna napojit na váš e-shop?

Systém Zásilkovny umožňuje napojení na 97 % e-shopových řešení používaných v České republice. Kompletní seznam platforem pro e-shopy, které je možné propojit se Zásilkovnou, najdete přímo na webu Zásilkovny. Rozhodně lze Zásilkovna napojit na VirtueMart (Joomla!) a PrestaShop. Můžeme vám pomoci s napojením modulu Zásilkovna na váš e-shop. Kontaktujte nás.

VirtueMart logo PrestaShop

Česká franšízová společnost Zásilkovna poskytuje kompletní logistické služby pro e-shopy. Zapojilo se už 30 zemí z Evropy a USA. Širokou síť výdejních míst tvoří už více než 4 500 partnerů. Zásilkovna je oblíbená hlavně díky tomu, že nabízí službu osobního odběru prakticky už po celé střední Evropě. Využívá přes 60 dopravců.

Čím dál oblíbenější je také služba „Mezi námi“, pomocí které mohou fyzické osoby posílat své balíčky rychle a levně. Vyhnete se nepříjemným frontám. Všechno je možné zvládnout jednoduše přes mobilní aplikaci. Výdejní místa Zásilkovny najdete ve větších městech prakticky na každém rohu.

Jak začít spolupracovat se Zásilkovnou

Na webu Zásilkovny klikněte na registrace a vyberte si typ svého účtu. Vyplňte formulář přímo na webu a klikněte na „Registrovat“. Registraci vám Zásilkovna schválí do 3 pracovních dnů. Ve většině případů to trvá jen několik hodin. Registrace je zdarma. Zásilky můžete posílat hned, jakmile bude vaše registrace schválena.

Cena za přepravu se Zásilkovnou

Zásilkovna je nejlevnější a nejpohodlnější způsob přepravy zásilek. Při standardním rozměru balíku a doručení na výdejní místo Zásilkovny zaplatíte základní cenu 41 Kč bez DPH. Kompletní ceník Zásilkovny je ke stažení na jejich webu.

Jak mohu odeslat balík na Zásilkovnu

Většina výdejních míst slouží také jako místa, kde lze zásilku podat. Další možností je využít podacího depa nebo si u obchodního zástupce (v klientské sekci) domluvit svoz zásilek přímo od vás. Minimální počet balíčků pro svoz je 12 denně.

Jak funguje dopravní modul Zásilkovna pro e-shopy

Modul Zásilkovna umožňuje integrovat všechna výdejní místa do vašeho e-shopu. V administraci Zásilkovny povolíte ve svém profilu jen ta výdejní místa, která chcete, aby byla pro zákazníky dostupná. U každého výdejního místa vaši zákazníci uvidí otevírací dobu, mapu a kontaktní informace daného místa.

Objednávky, u kterých si vaši zákazníci zvolí jako možnost dopravy Zásilkovnu, se snadno vyexportují přímo do Zásilkovny. Automaticky se vygeneruje soubor CSV, který potom do administrace nahraje Zásilkovna. Odpadá tedy zdlouhavé vypisování každého balíku zvlášť.

Mějte přehled nad stavem zásilek a ušetřete náklady na dopravu

Díky modulu můžete v administraci sledovat stav zásilek od Zásilkovny. Snadno získáte přehled o nevyzvednutých zásilkách, které ještě čekají na vyzvednutí. V přehledu vidíte, kolik dní ještě zbývá pro vyzvednutí. Můžete včas zákazníka upozornit, aby si balík vyzvedl. Může vám to ušetřit náklady a problémy s řešením nevyzvednutých zásilek. Objednávky, které byly dodány, jednoduše označíte jako doručené.

Zásilkovna umožňuje i rozšíření pro účetní program Pohoda

Existuje dopravní modul, který zajistí odesílání informací o zásilkách z účetního programu přímo do Zásilkovny. Z agendy Zásilkovny se přes myAPI posílají informace na dálku. Následně jsou vygenerovány i štítky. Probíhá automatické odeslání a přiřazení čísel zásilek dle číselných řad. Potom se automaticky otevře soubor pro tisk etiket na balíky.

zasilkovna scrshot

Napojení Zásilkovny na e-shop nechte na nás

napojením modulů pro Zásilkovnu ve vašem e-shopu si nemusíte dělat starosti. Všechny technické záležitosti vyřídíme za vás. Pomáháme našim klientům vybírat ta nejvhodnější a funkční řešení, aby byl jejich byznys úspěšný. Kontaktujte nás.

Možná již nyní máte dostatek informací a mohla by se vám hodit „rychlá tlačítka“:
Pokud jste zvídavější, pokračujte dále ... kompletní menu nebo na Úvodní stranu
Zůstaňte v obraze - přihlašte se k odběru našeho newsletteru
Staňte se odběratelem užitečných informací z našeho oboru. Tipy a triky, jak využít potenciál webů, návody, SEO, bezpečnost ... Pokud si myslíte, že tyto informace oceníte, vyplňte formulář a odešlete.

captcha